Tilanjakajat

Tilanjakajat


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

KOZIOL Silk tilanjakaja

Silk on uusin tyylikäs tilanjakajamme!
Silk -tilanjakaja muuntuu moneksi; sitä on käytetty verhojen paikalla, pöytäliinan asemesta, seinällä tauluna, kattauksessa astioiden alustana... vaihtoehtoja riittää. Ripusta vain muutama tehokeinoksi ja koristeeksi tai liitä useampi Silk yhteen koko ikkunan tai seinän pituudelta!

Mukana ripustuskoukut (2 koukkua/kpl). Koukuilla laatat kiinnitetään toisiinsa ja ripustetaan esimerkiksi verhovaijeriin tai pieniin nauloihin.

 

 

7,00 €

KOZIOL Alice tilanjakaja

Alice on monikäyttöinen, Alice on tyylikäs, Alice on ihana!
Alice - tilanjakaja muuntuu moneksi; sitä on käytetty verhojen paikalla, pöytäliinan asemesta, seinällä tauluna, kattauksessa astioiden alustana... vaihtoehtoja riittää. Ripusta vain muutama tehokeinoksi ja koristeeksi tai liitä Alicea yhteen koko ikkunan tai seinän pituudelta!

7,00 €

KOZIOL Stixx-tilanjakaja

Stixx-tilanjakajan monimuotoisuus ja graafisuus tuovat särmää huoneeseen. Stixxin terävät timanttileikatun tuntuiset kulmat välkehtivät valon osuessa niihin.

Kuten muutkin Koziolin tilanjakajat, Stixx on monipuolinen; sitä voi käyttää verhojen paikalla, pöytäliinan asemesta, seinällä, kattauksessa astioiden alustana... vaihtoehtoja riittää. Ripusta vain muutama tehokeinoksi ja koristeeksi tai liitä yhteen koko ikkunan tai seinän pituudelta!

Stixx on erityisen näyttävä ikkunaan tai seinälle ripustettuna, mutta voit myös tehdä siitä upeita tilanjakajia huoneisiin.

7,00 €

KOZIOL Pi:p tilanjakaja

[pi:p] sopii jokaiseen kotiin!

[pi:p]-tilanjakaja lainaa muotonsa luonnosta. Siinä on pieniä lintuja suojassa pensaikossa. Se sopii erittäin hyvin moderniin ja harmoniseen sisustukseen. [pi:p]muuntuu moneksi; sitä voi käyttää verhojen paikalla, pöytäliinan asemesta, seinällä tauluna, kattauksessa astioiden alustana... vaihtoehtoja riittää. Ripusta vain muutama tehokeinoksi ja koristeeksi tai liitä useampia yhteen koko ikkunan tai seinän pituudelta!

[pi:p] on erityisen näyttävä ikkunaan tai seinälle ripustettuna, mutta voit myös tehdä siitä upeita tilanjakajia huoneisiin. 

Koko 27 x 27 cm.

7,00 €